Instalatii aer conditionat

instalare-aere

Aer conditionat

Aerul conditionat a devenit o necesitate in ultimul timp ca urmare a temperaturilor crescute inregistrate pe timp de vara in tara noastra care ofera o atmosfera apasatoare si sufocanta.

Acest sistem de climatizare vine precum o protectie a locuintei impotriva gradelor care intrec cu mult limita acceptata de catre organismul uman, oferind printr-o singura apasare de buton un aer rece si temperaturi mai scazute.

Echipa D&S Gaz va pune la dispozitie o gama diversificata de aere conditionate, menita sa rezoneze atat cu o suprafata mai redusa, perfecta pentru un aer conditionat de 9000 btu, cat si cu una medie in care se incadreaza un aer conditionat de 12000 btu  sau cu o suprafata generoasa in care se incadreaza un aer conditionat  de 18000btu.

Contacteaza-ne

Avantajele aerului conditionat

Fluiditate si silentiozitate

Daca acum cativa ani acest tip de aparatura putea sa polueze fonic o incapere, acum tehnologia si-a spus cuvantul si aerul conditionat nu isi face simtita prezenta decat prin aerul rece pe care il degaja.

Confort

Aerul conditionat are puterea de a stopa zgomotele care patrund din exterior catre interior deoarece atunci cand acesta este in functiune geamurile care se afla in respectiva incapere trebuie sa fie inchise, oferindu-va astfel o locuinta linistita.

Climatizare

Aerul umed, aerul uscat, devin probleme de domeniul trecutului deoarece un aer conditionat de ultima generatie are puterea de a regla umiditatea aerului, astfel incat sa ajunga cu aceasta in parametrii normali.

Caldura
Aerul conditionat nu a fost proiectat doar cu scopul de a raci o incapere, ci cu scopul de a crea confort. Astfel, aceste sisteme de climatizare au puterea de a oferi temperaturi ridicate atunci cand anotimpul rece vine cu temperaturi foarte scazute.

Izolare alergeni si insecte
Atunci cand aerul conditionat este pus in functiune si toate geamurile sunt inchise, va ofera un aer placut si propice, dar totodata si un scut contra tantarilor si altor insecte care sunt prezente in timpul sezonului cald.
Toate aceste beneficii aduse de catre aparatul de aer conditionat nu pot sa fie valorificate daca montarea si instalarea acestuia nu este una corespunzatoare.

Echipa D&S Gaz va asigure atat o montare cat si o instalare care sa ofere aparatului un randament de 100%.

Echipa D&S GAZ va recomanda apelarea la un aer conditionat in fiecare incapere pe care doriti sa o climatizati deoarece acoperirea unei intregi locuinte cu un aer conditionat puternic conduce la o distributie neuniforma a aerului degajat. Fiind format dintr-o unitate exterioara si una interioara conectate prin traseul frigorific vidat, aerul conditionat trebuie sa fie montat in interiorul camerei la o inaltime corespunzatoare pentru a putea functiona la capacitate maxima.

Unitatea externa este de preferat sa fie amplasata cat mai aproape de ferestre pentru a facilita acesul la curatarea acesteia, dar si la posibilie interventii.

oferta speciala

Ai nevoie de un instalator?
Pregatim cele mai bune oferte pentru clientii nostri!

Solicita o cotatie de pret